ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Почивка в дървена къща до Банско
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Езотериката и шаманите на Кремъл

Автор: Пламен Григоров, Росица Тодорова
Обем: 266 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Распер"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-02-09
ISBN: 9789543450312
Категория: Езотерика

Корична цена: 15.00 лв.
Oтстъпка: 9%

Нашата цена: 13.65 лв.

 

Какъв е смисълът на човешкия живот? Има ли живот след смъртта? Има ли Бог? Как и защо е създаден нашия свят? Има ли и други планети във Вселената, където би могъл да съществува разумен живот? Има ли извънземни? Какво представляват времето и пространството? Има ли магьосници? Верните отговори на тези въпроси сигурно биха направили земния ни живот по-смислен и по-красив. Но истинското познание все остава заключено зад триста врати или е заровено в безброй кивоти. Дали ще можем да стигнем до него, дали ще можем да го разпознаем в гъстата гора от лъжи и заблуди, зависи само от нас. Зависи как живеем и за какво губим времето си. Защото, ако глупакът по цял ден се чуди как да убие времето, то времето хилядолетия се чуди как да убие гения.
Днес в напредналите страни като Русия и САЩ съществува науката ениология. Според учените ние сме петата раса на Земята, след нас ще има шеста, която ще бъде инкарнация на нашата цивилизация - на Атлантида и Лемурия, както и на други цивилизации. Неслучайно през последните десет години на епохата на Рибите най-сериозните физици влязоха в езотериката и станаха лечители. Науката тихомълком, но много сигурно, образно казано, уверено се доближава до Бога.

Мнения за тази книга

Сапунджиева -Бургас
Купих си книгата от едно изложение и искам да споделя впечатленията си. Доволна съм, че излизат книги с подобна тематика. От нея научих за системата ДЕИР - за по-нататъшното енергоинформационно развитие на човека; всъщност в България са издадени много от книгите на родоначалника на системата Дмитрий Верищагин; от нея са се е интересувал партийният и политически елит в Съветския съюз. Докато ние, обикновените хора, сме живели с материалния свят, върхушката се е интересувала от неводомото, от окултизма и ясновидството. Екстрасенсите са играли голяма роля във вземането на политическите решения. От книгата научих историята на прочути руски граф Вронски, който е бил ясновидец и при Хитлер, и при Сталин. Прочетете книгата, няма да съжалявате.

архим. доц. Павел Стефанов, ШУ -Шуменски университет
Имайте предвид, че басните за шеста раса са расистка измислица, а Ню Ейдж е окултно-сектанско учение. Няма никакви доказателства, че данните в тази книга са достоверни, защото авторите не са били част от съветската партийна върхушка и не са имали достъп до поверителна информация.

Мутафов -Видин
Книгата ми допадна много, защото повдига завесата на много тайни на властта в Кремъл. Още съм в недоумение как висши партийни кадри и военни са се обграждали с ясновидци, астролози и пр. оракули?! Особено съм впечатлен от разказа за Г. Гурджиев с неговия четвърти път в развитието на духа и за графа разузнавач и провидец С. Вронски. Такъв вид четива не само обогатяват с неизвестната за нас информация, която в по-голямата си част е строго секретна, но и посочват нови пътища в духовното израстване на читателя.

Караянов -Казанлък
Прочетох книгата на един дъх, защото отдавна се интересувам от влиянието на екстрасенсите, врачките, прорицателите и пр. шамани върху политическите елити по света. Информацията е огромна, плод вероятно на много години проучване и изследвания. Впечатлиха ме опитите в дивизията на неизвестния у нас генерал Рохлин, свързани с психотронна обработка и зомбиране на войниците. Особено твърдението, че е убит от торсионната мафия... Но доколко е възможно това да се случи...

Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Езотерика
Пробуждането - Стойчо Керев
Енергийно очистване - Барбара Мур
Ние никога не умираме - Мат Фрейзър
Пътят към Акаша - Ашли Ууд
Значещи съвпадения - Бърнард Байтман
Въведение в Книга на промените - част 3 - Добромир Друмев
Съветите на Ванга - Галина Жмих, Надежда Лапина
НКВД срещу Аненербе. Загадъчни изследвания и тайни знания - Олга Грейг
Божественото решение/Пътуване към истинската ни същност - Нийл Доналд Уолш
Духовни методи за подмладяване, красота и лечение. Из словото на Учителя Петър Дънов - Съставител: Еней
Сърцето на шамана - Алберто Вилолдо
Въпрос на гледна точка - Стойчо Керев
Наади Шастра. Книгата на съдбите или пътешествие през лабиринта на човешката мистерия до Божествената прана - Светлана Тилкова - Алена
Вътрешно разбиране на живота. Том 4 от Светлина за българите - Беинса Дуно (Петър Дънов)
Династията Джед: Тамплиери и масони. Книга 2 - Джедидиах Максимус Бесът
Династията Джед: Изгубеното познание. Книга 1 - Джедидиах Максимус Бесът
Династията Джед: Париж - Новият Йерусалим. Книга 3 - Джедидиах Максимус Бесът
Дишай любов. Медитация в действие - Джени Лий
Как да се спасим от енергийните паразити - Андрей Миронов
Развиване на окултните сили - Свами Панчадаси
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |