ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Почивка в дървена къща до Банско
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Улицата с червените фенери

Улицата с червените фенериАвтор: Мехмед Юнвер
Обем: 440 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Унискорп"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-03-26
ISBN: 9789543303717
Категория: Съвременни романи

Корична цена: 15.00 лв.
Oтстъпка: 9%

Нашата цена: 13.65 лв.

 

Ако населението на света е 6,5 милиарда човека, значи съществуват 6,5 милиарда сексуални фантазии.

Докато е време, трябва да разпуснем, да вземем от всеки и от всичко каквото можем да получим. В нас не бива да остане никакво напрежение. Трябва да се изживее всяко удоволствие, вълнение, всяка крайност, душевни страхове, смахнати постъпки, откачени щуротии. Това е водещата максима за героите от честния и до болка откровен роман за нестандартните човешки отношения и интимни фантазии. На улицата на порнозвездите, секса, наркотиците, фетишизма, на специалните тематични секспартита, в подземните гей и лесби барове жени, мъже и травестити, преживели какво ли не в миналото, дават воля на страстите си, отпускат свитите си души и с пълни шепи грабят от свободата. Като всяко нещо и тя има своята цена, а за героите на Мехмед Юнвер е невероятно висока. Забавляваш се до полуда, но и си плащаш било със сексуслуги, било с участието в нелегален трафик на хора и оръжия. Забранените удоволствия водят до нелегални далавери и връщане назад няма.

Наистина ли трябва съвсем да изпаднеш, за да оцениш стойността на всеки изживян ден?
Мехмед Юнвер

Ето как някои от героините в романа описват себе си

*** Хаджер
Всъщност не бе толкова отдавна, само преди няколко години Азиза, която сега пред цели тълпи участваше в сексуални представления на живо с всякакви негри, на които горната устна опираше небето, а долната стигаше до земята, бе взела вързопчето си с мисълта: „Ако две сърца се слеят в едно, плевнята ще се превърне в палат.” Никой не можа да повярва, че това е селското момиче Хаджер, пристанало на своя любим, с когото си бяха дали дума. Дори на самата нея не й се вярваше.

*** Михрие
Тя се бе обвързала с организацията с огромна самоотверженост и жертвоготовност и успя да издържи чак до момента, в който почувства необходимост да обича един мъж, да прегърне топлото му тяло, да зарови лице в неговата плът и да усети топлината на този прекрасен човек, при това другар и съмишленик в борбата, с когото, укривайки се, месеци наред бяха живели под един покрив. Тогава организацията окачестви това като “човешка слабост” и им го забрани. После действителността я свали на земята и тя се разбунтува, тресна вратата и си тръгна. Повече не се върна. Нито в този дом, нито в тази организация.
Изцяло бе загубила контрол над себе си и откачените желания на съзнанието й я бяха довели дотук. Внезапно в нея страшно започва да се засилва желанието за бунт срещу онези, които й поставяха забрани. Без да й пука, че някой може да я види, взе от етажерката изкуствения пенис и го загали. Купи си билет от долния етаж и по тясната стълба се качи на най-горния етаж, за да се наслади на секспредставлението на живо.

*** Нуртен
Сега най-важното бе възможно най-скоро да открие някого, с когото да преодолее не болката в тялото си, а болката в душата си. Например, за да си намери така търсения мъж, чието лице да излъчва светлина, да може след малко да го прегърне и потънала в блаженство, да заспи в прегръдките на топлото му тяло, ще отиде в по-малко известните подземни бърлоги. Щеше ли наистина да срещне свестен мъж в подземен бар? Откъде да знае?

Мехмед Юнвер е роден през 1956 г. в Истанбул. От малък изпитва страст към литературата. Често го заварвали покачил се на някое дърво да чете книга. Пътуванията до различни краища на света, любопитството, любознателността и безграничната фантазия му позволяват да пише романите си с творчески замах. Автор е на няколко книги, посрещнати радушно от литературната критика и читателите.


Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Съвременни романи
Тасмания - Паоло Джордано
Самотата на простите числа - Паоло Джордано
Забравете за света - Румаан Алам
Мери. Раждането на Франкенщайн - Ане Ейкхаут
Брачната двойка червени рибки / Венчелистчета и други неудобни истории - Гуадалупе Нетел
Тъжният гост - Матиас Наврат
Изповедта на един назадничав хетеросексуален мъж - Фредерик Бегбеде
Семейство Мартен - Давид Фоенкинос
Историята на едно порядъчно семейство - Роза Вентрела
Сънсет Парк - Пол Остър
HOMO sapienne - Нивиак Корнелиусен
Нека завали - Чарлс Мартин
Второ действие - Даниел Стийл
Съпричастният - Виет Тан Нгуен
Жената, която пишеше писма - Карстен Хен
Да се срещнеш със себе си. Пътеводител към откриване на своя Аз - Никол ЛеПера
Парижкият архитект - Чарлс Белфур
Магьосника от Кремъл - Джулиано да Емполи
Сто нощи - Луисхè Мартин
Пръв между равни - Джефри Арчър
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |