ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Пътят на себеразкриването

Пътят на себеразкриванетоАвтор: Трейси Маркс
Обем: 376 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-03-01
Категория: Астрология

Корична цена: 17.00 лв.
Oтстъпка: 9%

Нашата цена: 15.47 лв.

 

В това преработено, разширено издание на една от най-продаваните класически творби по съвременна астрология, Трейси Маркс показва как да използваме рождената карта като помощно средство за осъществяване и изразяване на нашия потенциал. „Пътят на себеразкриването” предоставя насоки за самостоятелно развитие чрез настройване към планетните влияния и дава посока на тези, които се борят с житейските проблеми. Съчетавайки астрология, дълбочинна психология и духовни учения, Маркс помага на читателя да разбере планетите като функции на вътрешни архетипи и подличности. Нейният опит като психотерапевт и духовен учител й е позволил да синтезира своите знания по психология с астрологическата си практика, за да ни предостави уникален път към себе си.
Прозренията в „Пътят на себеразкриването” вдъхват свеж, нов живот на астрологическата практика и предоставят прозрения, перспектива и средства за себеовластяване. Маркс споделя полезни съвети за това как да се подготвим и да се справяме с транзитите на външните планети – особено Нептун и Плутон, които тя обхваща в дълбочина. Авторката се занимава с изцелението на „вътрешното дете”, с женския принцип, както е изразяван от Луната, с лунните възли като израз на житейското предназначение и как да синтезираме полярността на оста им.
Това издание включва нова глава, която изяснява взаимодействието между свободната воля и съдбата, когато използваме астрологията като средство за сдобиване с повече възможности, и прави новаторски пробив с дискусията си за астрологията и квантовата физика. Провокативни въпросници и работни листове помагат на читателя да прилага уроците на живота. „Пътят на себеразкриването” е книга, която трябва да прочетете и да притежавате – независимо дали сте практикуващ консултант или студент по астрология.
Трейси Маркс спечели широк кръг от почитатели чрез рядката си комбинация от астрологически познания, психологическо разбиране и литературно умение. Тя е автор на „Изкуството на астрологическата интерпретация”, „Планетните аспекти” и „Скритото ви Аз: осветляване на мистериите на дванадесетия дом”.

Трейси Маркс – магистър и лецензиран консултант по психично здраве, е психотерапевт, астролог, писател, фотограф и инструктор по Adobe Photoshop и английска литература. Трейси е родена на 26 септември 1950 година в Маями, Флорида. През 1968 година се премества в Бостън, където получава бакалавърската си степен по религия и завършва магистратура в университета Тъфтс. Завършва следдипломно обучение по клинична психология и социална работа, участва в програми за обучение в областта на алтернативните психотерапии и става лицензиран съветник по психично здраве. Практикува психотерапия от 1985 година насам.

Нейните трансформиращи астрологически творби „Пътят на себеразкриването”, „Изкуството на астрологическата интерпретация”, „Планетните аспекти” (първоначално озаглавена „Как да се справяте с вашия T-квадрат”) и „Тайното ви Аз: осветляване на мистериите на дванадесетия дом” са преведени на повече от десет езика и са продадени в тиражи над 150 000 копия.

Трейси е родена под лунно затъмнение, със Слънце във Везни в опозиция на Луната в Овен в точен Т-квадрат към Уран. Тя има стелиум в знаците Дева/Везни в 9-ти дом, Слънце и Нептун от двете страни на МС и изгряващ 27-мия градус от знака Стрелец.
В момента Трейси Маркс поддържа практика по психотерапия и астрология, и преподава в програми за допълнителна квалификация в района на Бостън.

Отзиви за „Пътят на себеразкриването”
„Един от най-добрите автори на астрологическа тематика от новото поколение, които се появиха през седемдесетте години, Трейси Маркс спечели широк кръг от почитатели чрез рядката си комбинация от астрологически умения и литературна вещина. „Пътят на себеразкриването” е... толкова фина книга за астрологията, каквато няма да срещнете: интелигентна, ясно написана, удоволствие е да се чете.”
Хороскоп мегазин

„От време на време се появява книга по астрология, която несъмнено ще се превърне в класика. Това е една от този тип творби, защото обхваща всички нива – от предназначените за начинаещи до професионалисти... Тя хвърля мост между традиционната астрология и съвременната психологически ориентирана астрология. Авторката не се колебае да черпи от своя опит в психосинтезата, медитацията и визуализацията, юнгианската психология и литература. Г-жа Маркс е фин, изключителен писател!”
Астрологически бюлетин


Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Астрология
Астрологична прогноза 2024. Пътеводител на космическия навигатор за една смутна година - Гал Сасон
Пулсът на живота - Дейн Ръдиар
Стелиумите - Дона Кънингам
Астро-лунен календар 2023 - Йорданка Ушева-Цонева
Тълкуване на картите таро -
Практикум по автентична астрология - Джон Фроули
Медитации върху знаците на зодиака - Джон Джоселин
Очевидната скрита истина за взаимоотношенията - Хули Леонис
Царицата на науките - Ивайло Банабаков
Астрологична прогноза 2022. Жертва в името на любовта - Гал Сасон
Вашата календарна 2022 - Светлана Тилкова - Алена
Лунен календар на красотата 2022 - Светлана Тилкова - Алена
Астрологичен хороскоп 2022 - Светлана Тилкова - Алена
Здраво сърце и чисти съдове. Народни рецепти и медицинска астрология - Александра Василева
Астро-лунен календар 2022 - Йорданка Ушева-Цонева
Лечебната сила на скъпоценните камъни в индийската астрология - Н. Н. Саха
Тайните на Марс - Хули Леонис
Транзитология 2. Транзитите на Меркурий. Транзитите на Венера - Сергей Вронски
Наблюдаване на звездите For Dummies - Стив Оуенс
Свързване. Астрологическо ръководство за съвместен живот - Лиз Грийн
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |