ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Книга на тестовете: 64 средства да постигнете успех

Книга на тестовете: 64 средства да постигнете успехАвтор: Микаел Крогерус, Роман Чепелер
Обем: 208 стр.
Формат в мм.: 120х170
Издател: ИК "Книгомания"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2015-07-01
ISBN: 9786191950522
Категория: Психология

Корична цена: 15.00 лв.
Oтстъпка: 9%

Нашата цена: 13.65 лв.

 

Тази книжка джобен формат представлява сборник от най-полезните тестове в света и е жизненоважно помагало за всеки, който иска да разбере себе си и другите. От емоционалния интелект до типа характер, от икономическия тест GMAT до коефициента на интелигентност IQ, авторите ни помагат да анализираме всяка своя особеност и да я накараме да заработи в наша полза. Книга на тестовете ни предоставя елементарни средства за оценка на кариерата ни, връзките и бизнеса и ни показва не само какви умения притежаваме, но и доколко добре ги владеем.

Тук ще намерите задълбочен анализ на историята, на силните и слабите страни на всеки тест, както и обяснения какво означават отговорите, които сте дали. Това е най-бързият и забавен начин да си гарантирате щастие и успехи.

КАКВА Е СЪЩИНАТА?

Никога досега през човешката история на хората не им се е налагало да правят толкова много тестове, както в днешно време. Съществуват дори тестове за точно определени моменти - преди още процесът да се е развил (тест за бременност) или за мига, когато всичко вече е приключило (за установяване на смъртта). А по средата? От люлката до гроба, от върха на главата, та чак до петите сме мишени на лавина от тестове, оценки, стандартизации и формули: пренатална диагностика, програма за международно оценяване на учениците (PISA), диплома за средно образование, шофьорски курсове, нормативи в казармата, тест за интелигентност (IQ), тест за емоционална интелигентност, за физическо състояние, депресия, деменция... животът е един дълъг тест и ние всички трябва да го решим.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ТАЗИ КНИГА?

Тук сме събрали 64 теста - от общоизвестни до малко познати, древни и съвременни, чрез които можете да изясните живота си. Някои от тях може да направите веднага: № 41: Работа (Дали съм на мястото си?); № 53: Връзка (Колко добре познавам партньора си?); № 12: Алкохол (Прекалявам ли с алкохола?). Други ще ви ориентират какво да правите, когато ножът опре до кокала: № 6: Полиграф и Метод на Рийд (Кой ме лъже?); № 2: Тест на Роршах (Луд ли съм?); № 37: Икономически тест GMAT (Ще напредна ли в кариерата?). В книгата ще намерите информация за произхода на всеки тест, как трябва да се тълкуват резултатите и какво означават те.

Не очаквайте да откриете тестове за машини, съоръжения, продукти или методи. Тук има само такива, които засягат вас и живота ви. И не си мислете, че става дума за празни приказки като при хороскопите от списанията – публикуваните тук тестове са надеждни (като цяло) и са базирани на научни методи. Те са забавни, правят се лесно и резултатите от тях могат да ви изненадат и определено ще ви накарат да се замислите.

***

Микаел Крогерус, роден през 1976 г. в Стокхолм, гражданин на Финландия, израснал в Швеция и Германия. Следва политология в Свободния университет - Берлин, завършва обучението си през 2003 г. в Kaospilot School в Дания. След това работи като редактор на младежкото телевизионно предаване Chat the Planet в Ню Йорк и от 2005 г. e редактор в NZZ Folio, списанието на Neue Zürcher Zeitung. От 2009 г. е журналист на свободна практика, сътрудничи на Der Freitag, Brand Eins, Weltwoche и Das Magazin. Автор на няколко книги, издадени от „Кайн & Абер”, Цюрих.

Роман Чепелер, роден 1978 г. в Берн, работил е за швейцарската фабрика за идеи BrainStore и още като тийнейджър основава културен център в околностите на Берн. През 2003 г. завършва следването си в Kaospilot School в Дания и създава прекрасни готварски книги, получили много награди. През 2004 г. основава комуникационния портал „Guzo”, чрез който продуцира музикални албуми, разработва кампании за фирми и благотворителни организации, а напоследък и консултира по прилагането на идеи и иновации. Автор на няколко книги в съавторство с Микаел Крогерус и публикувани в изд. „Кайн & Абер”, Цюрих.


Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Психология
Завист и благодарност и други трудове 1946-1963 - Мелани Клайн
Женската сексуалност - Франсоаз Долто
Неуправляеми или атипични? - Клер Стрид
Дарът на терапията. Отворено писмо до новото поколение терапевти и техните пациенти - Ървин Д. Ялом
Основни етапи на детството - Франсоаз Долто
Всичко е език - Франсоаз Долто
Как да живеем в ерата на тревожността - Франк Талис
Петте най-важни нужди на децата в наши дни - Лиз Бурбо
365 сензорни игри, съвети и упражнения за деца от 0 до 5 години - Илияна Хинова
Психология на тоталитаризма - Матиас Десмет
Инкогнито. Тайният живот на мозъка - Дейвид Игълман
Психология на тълпите - Гюстав Льо Бон
Депресията: начин на употреба - Антоанета Славова
Концептуални основания на приложната психоанализа. Курс лекции (1-35) - Петър Иванов
Влиянието. Психология на убеждаването (второ издание) - Робърт Чалдини
Семейните фантоми - Бруно Клавие
Обща психотерапия. Курс от 50 лекции - Петър Иванов
Възпитание без сълзи и капризи. Спокойни родители - щастливо дете - Марина Аромщам
Справяне с тревожността с помощта на КПТ For Dummies - Греъм Дейви, Кейт Кавана, Фъргал Джоунс, Лидия Търнър, Адриян Уайтингтън
Жени с труден характер. История на феминизма в единадесет битки - Хелън Люис
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |