ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Ванга от рода на прокълнатите. Трето издание

Автор: Капка Сидерова
Обем: 216 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бумеранг"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-05-27
Категория: Мистика

Корична цена: 15.00 лв.
Oтстъпка: 9%

Нашата цена: 13.65 лв.

 

Капка Георгиева е журналист по професия. Работила е като редактор и политически коментатор във вестниците „Литературен вестник", „24 часа", „Труд", „Монитор". Водила е рубрики, свързани както с православието, така и с окултизма, мистиката, народния фолклор, тайните общества.

Читателите на най-тиражните наши всекидневници познават иронията и образния стил на нейните коментари върху българските политически нрави. Автор е и на десетки интервюта със световноизвестни личности от областта на културата и обществения живот.

Безследно ли е изчезнал Кивота?

Или той е тук и чака да бъде открит?

Кой е тайнственият конник, говорещ чрез устата на Ванга?

Защо тя му служи цял живот?

Прокълната ли бе или докосната от Бога?

Защо не я разбраха Хитлер и цар Борис III?

Наближава ли апокалипсисът и ще се сбъднат ли думите на Ванга: „Виждам цялата земя изпепелена! Вярва ли го това някой, Боже!..."

Кои ще оцелеят?

Има ли спасение след предсказания ужас?

До отговора на тези въпроси се стига, само ако прескочите от видимия в невидимия свят. Готови ли сте да преминете границата?

Отвъд нея нещата не са такива, каквито изглеждат...


Мнения за тази книга

Peter Ivanov -София
Как може някой да напише такава книга пълна с лъжи! Направо не е за вярване

Илиян -Лондон
Как е възможно ,да сенеш пред компютъра си и да си блъскаш на изуст е ,ттъъъии...чул не до чул ма даси ревнем ,че се някой виновен трябва трябва да излезе инече сън нени хвашта.Значи някой подсмърчашти коментари , оште повече цитати ,са неиздържани и лишени от насока рубтежи.Ми заштото като четем Св.Евангелие в него не се споменават само имена на врачки,орисници,говорешти с отвъдното и др.Там майче се споменават и имена на светци ,който не е задължително да живеят само по времето на Христос ,но и в наше време (Маика Тереза и др.)който просто ни съпътстват .Зашто! е туй вие ще кажете заштото сте по учени.Доброто идва само от Бога чрез нас хората,а не от Лукавия. Баба Ванга го е осъществявала безброй безброй много пъти(не само в страната )и това е са факти.Добро идва само от Бога не,от Лукавия.За мен Ванга е просто Светица,за книгата без коментар.

ink -
Kъде е тоя Сатана, бе? Я го покажи да го видим. Глупавоверец си ти!

Жътварят -
Баба Ви Ванга до кога ще е тема на психарски писания бе ! Каквато и да е била - е била ! Аз не мога да разбера, що за "натягане" пред една мъртва от години врачка правите ?! Все пак... ако прочетете внимателно Светите книги.... нямаше да си позволявате да и поставяте такъв ореол... Тя определено беше слуга на Сатаната... понеже няма божии магьосници и врачки... не е имало... и няма да има... А - що се отнася до хуманизмът и и това, че е помогнала на мнозина... не забравяйте, че Сатаната властва в нашето време и помага... само за да отнеме душата на всеки маловерец....

Ico -Pleven
Баба Ванга беше предрекла, че Симеон ще се върне, но беще казала също, 4е и на него ще му викаме вън,т.е. и него ще изгоним......

Извънземна -
И като беше толкова голяма гадателка Ванга,защо не предупреди народа си,че Симеон Сус Кобурготски ще дойде тук,за да доограби България?ванга е гадателка,колкото аз съм извънземна...

CENYU -
Всеки, който говори срещу баба Ванга е толкова жалък, че не си заслужава да му се обръща внимание. Никога не съм я виждал, но и не е нужно, ако човек има сърце - ще усети какво е баба Ванга.

росица -софия
прочетох вашите коментари, не съм чела книгата, но вашето отношение ми говори за невежество. дано книгата да е с правилно отношение. ето цитат от библията, на който се опирам, проверете и изследвайте и бъдете компетентни по въпроса: Второзаконие18:11 10 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, 11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; 12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа Исая 8:19-22 19 И когато ви рекат: Допитвайте се до запитвачите на зли духове, И до врачовете, които шепнат и мърморят, отговорете: Не трябва ли един народ да се допита до своя Бог? Ще прибегне ли при мъртвите заради живите? 20 Нека прибягнат при закона и при свидетелството! Ако не говорят според това слово, Наистина няма зазоряване за тях. 21 И ще минат през тая земя зле притискани и изгладнели; И когато огладнеят ще негодуват, Ще злословят царя си и Бога си. И ще погледнат нагоре. 22 После ще се взрат в земята, И ето скръб и тъмнина, мрак на измъчване, И широко разпространена черна нощ.

Радо Узунов -Пловдив
според мен Ванга е направила тварде много за БГ народа и не бива да се подигражаме с дарбата и и целия и труд 4етеики тази книга!

Г.Стоянова -Бургас
Не съм чела книгата,но и не искам!Самото заглавие ме отвращава!Много е жалко,че все още има хора,които не разбират ни най-малко какво е Ванга и дори и приписват сатанински сили.Повече от смешно е!Искрено съжалявам невежеството на авторката,а също и на издателството,способно да пръсне толкова пари за празни приказки и спекулаций с Човека,помогнал безкрайно много на целия български народ!Моля Ви-не им се връзвайте!!!!

AZ -
Az puk haresah knigata, to4no zashtoto e razli4en pogled! A to4no za plemenicata na Vanga ne mislai, 4e ima dve mnenia poi vuprosa! To e iasno tia zashto gi e pisala knigite, oshte Vanga prijeve e kazala, 4e nai-blizkite sa al4ni....

христова -sofia
ВАНГА НЯМА АНАЛОГ И НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С МНЕНИЕТО НА ГОСПОЖАТА ПРЕДИ МЕН.СИГУРНА СЪМ-АКО ЛЕЛЯ ВАНГА БЕШЕ ЖИВА-ЩЕШЕ НАПЪЛНО ДА ОПРОВЕРГАЕ ТАЗИ АВТОРКА И ДА Я ПРАТИ ПО ДЯВОЛИТЕ.ЩЕШЕ ДА И КАЖЕ ЧЕ Е ПИСАЛА ЗА СОБСТВЕНА ИЗГОДА И ЗА ПАРИ.ЛИЧНО АЗ МИСЛЯ-НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ ЗА ВАНГА-ТЯ Е СВЕТИЦА И МАЙКА НА НАРОДА НИ.ПОКЛОН ВЕЧЕН ПРЕД НЕЯ И НЕЙНАТА НЕЗАБРАВИМА ДУША И ДАРБА.

София Карова -Sofia
Най-напред не ми харесва заглавието.Какъвто и смисъл да носи за Ванга повече би прилягали"Ванга от рода на благословените".Авторката въобще не е в час с проблема.Тя е използвала биографичните книги за Ванга на Красимира Стоянова,но като е пресъздала фактите художествено е проличало колко кокетничи и маниерничи с една тема,която изисква години и животи подготовка,за да навлезеш в същността и да можеш нещо да обясниш.Чрез тази книга трябва да видим не Ванга,а колко е начетена авторката и как е чела всичко кавото и е паднало по темата за феномените.Според мен по-почтено е постъпила племенницата на Ванга-Красимира Стоянова,която просто е записвала случки от живота на Ванга без да се опитва да прави каквито и да е коментари и разработка или да се прави на много интелигентна-а единствената има право да разказва за Ванга,защото е била непосредствен наблюдател на живота на леля си в продължение на почти половин век.Книгата за мен е слаба и излишна-авторката е поредната маймуна,която се е качила на клона на славата на Ванга.

Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Мистика
Магия и уика. Вярвания и заклинания - Скот Кънингам
Ръководство - Ритуално Таро на Златната Зора - Чик Сисеро, Сандра Сисеро
Карти - Ритуално таро на Златната Зора - Сандра Табата Сисеро
Дядо Даскал: Народен домашен лекар - Йеромонах Неофит Калчев
Василий Врач. Всички рецепти (Юбилейно издание) - София Петрова
Боян Мага: Мистерии български -
Магическо Таро. Ръководство - Елън Дюган
Забранената вселена. Окултните корени на науката и търсене на божествения разум - Лин Пикнет, Клайв Принс
Магическо Таро - Елън Дюган
Дядо Влайчо - Всички рецепти и пророчества - Съставител: Яна Борисова
Слава Севрюкова. Всички рецепти и пророчества - Слава Севрюкова
Тайните на превъплъщенията и на живота в Отвъдното - Нино Нинов
Пътят на душите - Иван Гранитски, Иван Маразов
Таро подредби - Барбара Мур
Завещанието на Ванга. Юбилейно издание - Оформление: Марта Радойнова
Съседната вселена - под редакцията на Франк Суайн
Магически аромати, масла и отвари - Скот Кънингам
Мъдрост от вашите духовни водачи. Ръководство за връзка с Великите учители на вашата душа - Джеймс Ван Прааг
Мъдростта на душите - Майкъл Нютън
Спомени от отвъдното. 32 истински истории - Майкъл Нютън
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |