ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Почивка в дървена къща до Банско
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Мира нямам

Автор: Мадлен Алгафари
Обем: 275 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Интервю Прес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-01-14
Категория: Психология

Корична цена: 15.00 лв.
Oтстъпка: 9%

Нашата цена: 13.65 лв.

 

Днешните проблеми са утрешните решения. В това вярват хората, които не се примиряват. Какво обаче означава това? Стремим се към щастието и това е нормалното човешко състояние. Примирил се е онзи, който се е отказал от този стремеж. Мъдрият, порасъл, здрав човек знае, че в този път трябва да можеш както да нямаш мира, така и да се смириш, да приемеш, че не знаеш как и ти е нужна чужда помощ, че някои проблеми се нуждаят от време за разрешаването си, че понякога решението е в приемането на нерешимостта на някой проблем. А най-важното е да разбереш, че проблемът не е твой враг, а съюзник в развитието ти и да се научиш да "четеш" посланието му.

Мнения за тази книга

Васка Радичева -Пловдив
Чела съм и двете книги. Страхотни са. Намирам много полезни неща в тях. Синът ми е на 12 г., дъщеря ми на 5 и повярвайте много съвети получавам от книгите й. Поне два пъти в година ги прочитам, защото всеки път научавам нещо ново, нещо което предишния път не съм осмислила. В момента заминавам на почивка и съм взела книгата Вяра имам за поредния прочит.Прочете ги ! Ще ви харесат!

Катя -Русе
Не успях да намеря първата книга,но купих и прочетох Вяра имам.Лично за мен това е супер позититвно и полезно четиво.Завладяващо,оптимистисчно,приятно,леко и достъпно за четене.Тайничкозавиждам на тези,които,лично са контактували с Мадлен.

милен -чирпан
Бях чувал само за Мадлен и за нейното творчество.Но с идването на проблемите понякога много сериозни ,човек се обръща навътре към себе си търсейки сили да се пребори с тях.Но духът е слаб и се нуждае от подкрепа,така както се неждая ьз от нейните книги

диана -велико търново
и двете книги много ме интересуват и сигурно ще ги прочета, но бих желала връзка със мадлен алгафари за консултация и посещение ако някой може да ми помогне нека ми пише на посочения адрес

Стефка Василева -Пловдив
Все още не съм чела "Мира нямам", но в момента чета втората книга на Мадлен "Вяра имам". И сигурно ще я чета доста време, защото това е книга към която се обръщаш за съвет и го намираш. Стиховете в първата част, за които, когато си купувах книгата, бях сигурна че изобщо няма да прочета са страхотни - простички и оригинални, "проблем" и "решение".Препоръчвам горещо книгата.Поздравления за авторката. На всяка цена ще си купя и "Мира нямам"

karina -burgas
na men lichno knigata mi haresa mnogo!prochetoh q za dva dni!daje i na rabota chetqh.stihovete sa mnogo hubavi,a temite sa otgovor na mnogo i naj chesto zadawani vaprosi ot dosta hora!dnes si kupih drugata kniga na Madlen-"VQRA IMAM",pregledah q na barzo i ssam sigurna che e tolkova hubava kolkoto parvata!uspeh Madlen,i blagodaria!

Естер -
Книгата е прекрасна!За пореден път се убеждавам в интелекта и професионализма на авторката.Такава книга трябва да я има всеки,просто защото на моменти забравяме някой основни и важни неща.А и не само.Стиховете ми направиха огромно впечатление-дарбата си е дарба и тя не се среща в само в комплект със званието поет....Поздравления и благодаря ,Мадлен!

Божидара -Симеоновград
Прекрасна снига!Търсих новата книга на Мадлен Алгафари и попаднах на тази.Книга за всички поколения и може да се чете по всяко време.Ктига,която трябва да я има във всеки дом.Винаги може да бъде от полза.С нетърпение очаквам новата ктига на Мадлен.Ще я закупя и за подарък на приятели.Поздравления и успех за напред,Мадлен!

Мариян Михалев -Бургас
Аз мисля, че книгата е много добра. Стиховете са много интересни, а публицистичните проблеми, засегнати в книгата, са много актуални, добре обяснени и човек може да получи отговор на много въпроси. За себе си мога да кажа, че след като я прочетох, се почувствах много добре - спокоен, изпълнен с някаква енергия и сила да направя някои промени. Благодаря на Мадлен Алгафари, нека продължава в същата посока на развитие и напише други книги, които помагат на много хора!

Az -
Strannoto e, 4e stihovete sa po-hubavi ot profesionalnite i pisania!no vsushtnost az ne ia odobriavam kato psiholog! izkustveno iavno se opitvat da ia nalojat...

Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Психология
Завист и благодарност и други трудове 1946-1963 - Мелани Клайн
Женската сексуалност - Франсоаз Долто
Неуправляеми или атипични? - Клер Стрид
Дарът на терапията. Отворено писмо до новото поколение терапевти и техните пациенти - Ървин Д. Ялом
Основни етапи на детството - Франсоаз Долто
Всичко е език - Франсоаз Долто
Как да живеем в ерата на тревожността - Франк Талис
Петте най-важни нужди на децата в наши дни - Лиз Бурбо
365 сензорни игри, съвети и упражнения за деца от 0 до 5 години - Илияна Хинова
Психология на тоталитаризма - Матиас Десмет
Инкогнито. Тайният живот на мозъка - Дейвид Игълман
Психология на тълпите - Гюстав Льо Бон
Депресията: начин на употреба - Антоанета Славова
Концептуални основания на приложната психоанализа. Курс лекции (1-35) - Петър Иванов
Влиянието. Психология на убеждаването (второ издание) - Робърт Чалдини
Семейните фантоми - Бруно Клавие
Обща психотерапия. Курс от 50 лекции - Петър Иванов
Възпитание без сълзи и капризи. Спокойни родители - щастливо дете - Марина Аромщам
Справяне с тревожността с помощта на КПТ For Dummies - Греъм Дейви, Кейт Кавана, Фъргал Джоунс, Лидия Търнър, Адриян Уайтингтън
Жени с труден характер. История на феминизма в единадесет битки - Хелън Люис
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |