ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

МОНК. Г-н Монк и двете асистентки

МОНК. Г-н Монк и двете асистенткиАвтор: Лий Голдбърг
Обем: 304 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Intense"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-02-04
ISBN: 9789547830684
Категория: Криминални романи

Корична цена: 10.00 лв.
Oтстъпка: 9%

Нашата цена: 9.10 лв.

 

Книгата не е в наличност
Само много специален човек може да бъде в крак с блестящите, макар и особени методи на Монк. Такава е бившата му асистентка Шарона. А сега, когато нейният съпруг неудачник е арестуван за убийство, тя е готова да си възвърне мястото в изключително добре подредения живот на Монк.
Настоящата му асистентка Натали никак не е доволна от този обрат на събитията. Колкото и малко да получава за работата си, тя се е привързала към Монк и предпочита да не я уволняват.
Опитвайки се да поддържа деликатно равновесие между двете жени, Монк открива няколко сериозни несъответствия в обвинението срещу съпруга на Шарона. Докато наоколо се навърта авторът на криминални бестселъри Йън Лъдлоу, а вниманието на детектива е заето от други случаи, убиецът е с една крачка напред...

Мнения за тази книга

даниела -варна
аз имам и четирите книги за монк.чела съм ги всичките.най-много ми харесжа господин монк на хавайте,но и другите не са по-назад.ако има и пета книга,чакам я с нетърпение. :)

Стилян Д. Иванов -Стара Загора
Ехеее, не съм очаквал, че и преводачката на поредицата ще пише тук! Винаги съм искал да обсъдя някои неща относно превода в поредицата с вас и ето, че ми се отдаде тази възможност. Понеже съм сигурно най-големият фен на сериала в България, все пак аз направих статията за Монк в bg уикипедия и списъка с епизоди с оригиналните дати на излъчване в САЩ и Б-я (много внимателно следях всяко излъчване в страната ни), не можех да не забележа, че има някои различия между превода на някои имена в телевизията и вашия в книгите. Първи естествено е капитана. Както телевизионния, така и вашият превод са наполовина верни и грешни. В сериала е преведен като Лилънд Стотълмайър, а в книгите Леланд Стотълмейър. Вярната комбинация е Лилънд Стотълмейър. Другото име е на д-р Крогър (в първи епизод неправилно преведен Крюгер), който сте превели като Кроджър. Крогър е правилното, даже съм гледал епизоди, които не са озвучени и ясно си се чува Крогър. Също така, в първата книга, г-жа Тропхамнър мисля че се казваше, която много гледа криминални сериали, казва че щяла да изпусне епизода на Убийство, написа тя (англ. - Murder, She Wrote). Действително, това е буквалния превод на сериала, но официалният е Убийство по сценарий. Сериалът се излъчва по Фокс Крайм, мисля (почти съм сигурен) че отпреди да излезе първия Монк, а също така и по Диема. Мисля че и още някъде имаше някои дребни работи, но като общо, сте се справила много добре.

Деница Райкова -Враца
Здравейте на всички, пуснали тук мнения за книгите за Монк. Да ви се представя: аз съм Деница Райкова, преводачката на поредицата за Монк, и ми стана наистина приятно, като прочетох добрите мнения за книгите. Радвам се, че досегашните книги са ви харесали, заедно ще дочакаме и последните две...

Стилян Д. Иванов -Стара Загора
Имам и четирите книги излезнали в България, но за момента съм прочел само първата и няма да изказвам мнение. Само ще кажа, че още книги ще има, като следващата част се казва Г-н Монк в открития космос, която вече излезе в САЩ, а по-следващата, което още се пише, е Г-н Монк отива в Германия, като и също са на Лий Голдбърг, така че нямайте повод за притеснения - ще има още МОНК!

Веселин Георгиев Георгиев -Велико Търново
Харесва ми,защото сюжетът е много добър.Може би най-интересната и завладяваща книга от поредицата. Жалко че няма да има още книги за Монк

Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Криминални романи
Мастиленочерно сърце - Робърт Галбрейт
Отприщен гроб - Робърт Галбрейт
Зимен гроб - Питър Мей
Три живота седмично - Мишел Бюси
Убийство на една дама. Шотландска мистерия - Антъни Уин
Кръстосаните ски. Алпийска мистерия - Карол Карнак
Червеношийката. Третият случай на инспектор Хари Хуле - Ю Несбьо
Тихата нощ на Еркюл Поаро - Софи Хана
Алиби - Агата Кристи
Кралят на планината. Първият случай на Лео Аскер - Андерш де ла Моте
Падане. Шестият случай на Хюлдар и Фрея - Ирса Сигурдардотир
Куклата. Петият случай на Хюлдар и Фрея - Ирса Сигурдардотир
Гроб без име. Случаите на Юст и Дирк №2 - Лине Холм, Стине Болтер
Вечният градинар - Джон льо Каре
Лудостта на тълпите. Разследванията на инспектор Гамаш - Луиз Пени
Опасен бизнес - Джейн Смайли
Рейкявик - Рагнар Йонасон, Катрин Якобсдотир
Нощта на бухала - Мери Хигинс Кларк
Черни рози - Мери Хигинс Кларк
Нож в раната - Антъни Хоровиц
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |