Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/areabgah/public_html/bgbook.bg/head_book.inc.php:3) in /home/areabgah/public_html/bgbook.bg/head_book.inc.php on line 42
"Сухите кости. Действието на Божия пророчески Дух в новозаветната църква" 4.05 лв. автор Виктор Костов, Кръстопътя+++, Религия ISBN 954-91770-2-5
ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 2.99 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Сухите кости. Действието на Божия пророчески Дух в новозаветната църква

Автор: Виктор Костов
Обем: 184 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Кръстопътя+++"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-12-23
ISBN: 954-91770-2-5

Категория: Религия

Нашата цена: 4.05 лв.

 

ЗА ХРИСТИЯНИ, КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ УЧЕНИЦИ

Искате ли да навлезете надълбоко в познаването на Господ Исус Христос? Стремите ли се да разберете по-ясно какво Той говори към църквата на последните дни? Тази книга ще ви даде посока на мислите, молитвите и търсенията. Тук няма да намерите формула за щастие или „пет стъпки“ към финансов успех, основани на избрани стихове от Библията. Книгата не е и наръчник за употреба на пророческата дарба, но изследва аспекти на пророческото действие и служение на Божия Дух. Тя е по-скоро пътеводител към отричането от фалша и егоизма в търсенето ни на взаимоотношения с Бога. Ще откриете, че Бог иска преди всичко ние да търсим Него и покорство към учението на Исус Христос. Едва тогава ще заживеем в стандарта на истината и благодатта така, както Божият син ни ги изяви. Сухите кости ще оживеят, защото Бог е наредил така, и ще бъдат неговата армия в битката за човешките души в последните дни, които ни предстоят. Но само тези, които се подготвят за това движение ще участват в него.

За всеки, който си задава въпросите:
-Какво се случи с първата ми любов към Господа? Охладнял ли съм или това е просто част от улегналото християнство?
-Защо ходя на църква, но се чувствам изолиран и самотен? Лицемерие ли е това, което виждам в църквата, или собствената ми мнителност?
-Защо ми се струва, че не живея пълнотата, която очаквах в началото, че ще имам с Исус? Има ли алтернатива за мен и от Бога ли е тя?
-Какво трябва да направя, за да се освободя от чувството, че се намирам в духовна пустиня? Как да разбирам Господ и Неговото водителство? Какво е характерно за пророческото служение днес?

Виктор Костов е мисионер, богослов, и адвокат. Автор на редица статии с поучения и практично библейско богословие, както и такива по свободата на религията и съвестта в САЩ и България. Редактор е на интернет сайтове по въпросите на пророческото служение в църквата и свободата на религията. Следва Господ Исус Христос от 1991 г. Запознава се с пророческото служение по-отблизо в Лос Анжелес, Калифорния, където Бог го призовава към участие в църква с видение за мисия към народите. Завършил богословие на мисионерството със степен магистър 1999 г. във Fuller Theological Seminary, Калифорния. След седем годишна подготовка той идва в България за да стартира служение, което да изяви пророческите новозаветни стандарти на Исус в Неговата църква. Женен, баща на три деца.


Мнения за тази книга

Dodi -St John
... той идва в България за да стартира служение, което да изяви пророческите новозаветни стандарти на Исус в Неговата църква.... Спонсорите на господина явно си представят как около мисионера се тълпят боси българи, с висящи по поясите скалпове и одрани котешки кожи и викат Мастър, мастър...а той изявявя стандартите.

Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-интересното в
Религия
Същността на будизма - Джо Смит
Пътеводител в Библията. Старият Завет - Айзък Азимов
Четирите жени на Бог. Блудницата, вещицата, светицата и наивницата - Ги Бештел
Бог. История и откровения - Дипак Чопра
Аватарите. Божествените проявления - Ани Безант
Забранено Евангелие. Първите чудеса на Исус -
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: area.bg  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Забележителности в България  |  Ламбиеви колиби  |